Help ik kan geen document meer vinden !

Breng uw dossiers op orde

Wie herkend dit niet?

Elke zaak, project of ontwikkeling begint met een document op papier of op uw computer. U heeft uw eigen manier van bestandsnamen ontwikkeld en een logische structuur van mappen opgezet.
Zolang de omvang van documenten en bestanden klein blijft en u alleen aan de zaak op het project werk heeft u goed zicht op uw dossier.

Echter na verloop van tijd komen er ook steeds meer documenten van derden bij. De bestandsnamen zijn vaak onbeduidend en zeggen u niets binnen de context zoals u uw dossier heeft georganiseerd.
Ook komen er steeds meer versies van documenten bij die soms ook nog uit meerdere bestanden bestaan. U raakt langzamerhand het overzicht kwijt. De vervuiling van onbeduidende bestanden neemt toe en de versies van derden kunt u niet meer eenduidig opslaan.
Daarnaast deelt u waarschijnlijk de dossiers ook nog op een server met uw collega’s.
En ook zij hebben dit zelfde probleem waardoor het dossier al snel achter de feiten aan loopt en de chaos compleet is.

Uw dossier is niet meer op orde.

Dit komen wij elke dag tegen bij alle soorten bedrijven die we bezoeken, contact mee hebben of gegevens mee uitwisselen. Kan het anders? Kan het beter?

Het kan anders en het kan beter.

Het systeem van Edionline is hier specifiek voor ontwikkeld. Het stelt organisaties in staat om dossiers op orde te houden en daardoor meer effectief samen te laten werken.
Maar let wel op want elk systeem is maar een middel om de bedrijfsvoering en communicatie te ondersteunen en te optimaliseren.
Al te vaak wordt een systeem het doel binnen het bedrijf. Afhakers en een desillusie blijven dan over. Laat u goed informeren.

Bent u geïnteresseerd of heeft u ondersteuning en advies nodig bij de inrichting of beheer van uw documentenstroom?

Neem dan vrijblijvend contact op met Edionline.

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email